Yüzmek İçin Denize Giren Genç, Boğuldu

Kadıköy'de yüzmek için denize giren 17 yaşındaki genç, yüzme bilmediği için boğuldu.

Yüzmek İçin Denize Giren Genç, Boğuldu
Çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarılan gence müdahale eden sağlık ekipleri, gencin öldüğünü belirledi. Olay Bostancı sahilinde, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Yüzmek için denize giren Nurullah Kurdil (17), bir süre sonra gözden kayboldu. Kurdil’in ortalıkta olmadığını fark eden arkadaşları, kumsalda bulunan diğer vatandaşlardan da yardım isteyerek genci aramaya başladı.

Kısa süre sonra Kurdil, Yaşar Yaprak isimli genç tarafından kıyıdan yaklaşık 7 metre uzaklıkta suyun altında bulundu. Ancak iyi dalamadığı için genci çıkartamayan Yaprak,A diğer vatandaşlar da yardım etti. Kurdil, bir süre sonra vatandaşların yardımıyla baygın halde sudan çıkartıldı. Önce vatandaşlar tarafından yapılan ilk yardım ile hayata döndürülmeye çalışılan Kurdil’e daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kurdil, ambulansa alındı.

Kurdil'in arkadaşları olay yerinde gözyaşı döktü. Yaşar Yaprak, genci bir süre aradıktan sonra gördüğünü ancak suyun altına dalamadığı için çıkartamadığını söyledi.

Gencin diğer vatandaşların yardımıyla çıkarıldığını anlatan Yaprak, "Suyun altında çok fazla kaldı. Sağlık ekipleri de geç geldi." dedi.

Gencin cesedi yapılan incemenin arıdnadn Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı .