Özbağı Belde Belediye Başkanı İsmail Gözlü'den Açıklama

Özbağı Belde Belediye Başkanı İsmail Gözlü, ''Belediyemiz spora ve sporcuya imkanları dahilinde her türlü desteği vermektedir'' dedi.

Gözlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldede gençlerin sportif faaliyetlerinin gelişmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla yaptırılan çim sahanın Kurban Bayramı öncesinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Gözlü, şöyle konuştu:

''Belediyemiz spora ve sporcuya imkanları dahilinde her türlü desteği vermektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz sürecektir. Özellikle ilköğretim ve ortaöğretim çağındaki çocuklarımızın serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için beldemize böyle bir tesis kazandırıyoruz. Ailelerin, çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı olmaları gerektiğini bir kere daha belirtmek istiyorum. Böyle spor tesisleriyle çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak tutulacak ve Türk toplumuna sağlıklı nesiller yetiştirmek için büyük bir görevi yerine getirmiş olacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaptırdığımız bu tesiste çok güzel bir sporculuk dönemi geçireceklerine inanıyorum.''

Beldelerinde bulunan Madencioğlu Şelalesi için yetkililerden destek beklediklerini belirten Gözlü, şelalenin bölge turizminin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

Muhabir: İbrahim Tığ / Ferdi Akıllı

Yayıncı: Zeki Gümüş
Kaynak: AA