4 Eylül Belediyespor Vali Kemelek’i Ziyaret Etti

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Yönetimi, Vali Zübeyir Kemelek’i ziyaret etti.

4 Eylül Belediyespor Vali Kemelek’i Ziyaret Etti
Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Zübeyir Kemelek'i ziyaret etti. Ziyarette, Kulüp Başkanı Ahmet Polat Vali Kemelek’e Dört Eylül Belediyespor kulüp yönetimini tanıtarak bilgi verdi.

Polat, “Kulübümüz Sivas’ımızın en önemli kulüplerinden birisidir. Göreve başladığımızda Belediyespor kulübümüzün adı Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp'ün istek ve arzusu doğrultusunda 2009 yapılan genel kurulda Sivas Kongresi’nin yapıldığı tarih olan 4 Eylül ismini alarak Dört Eylül Belediyespor olarak değişti. 2009-2010 futbol sezonunda Sivas Amatör Küme’de şampiyon olduk ve Rize, Ankara, Batman grup maçlarında Türkiye şampiyonu olarak 3 lige çıktık. Bu sene 2012-2013 futbol sezonunda 3 ligdeki üçüncü sezonumuz. İnşallah bu sene 2. lige çıkmayı arzu ediyoruz” dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi hakkında da Vali Kemelek’e bilgiler veren Başkan Polat, tesisin 55 bin metrekarelik bir alanda konuşlandığını ifade etti.

Vali Zübeyir Kemelek ise yeni sezon öncesi Dört Eylül Belediyespor’a başarılar dileyerek, sporun şehirlerin tanınırlığı açısından önemine değindi. Kemelek “Sizler zahmetli ve masraflı bir iş yapıyorsunuz. Ama vatan sevgisi, şehir sevgisi sizi yaptığınız işin meşakkatinden uzaklaştırıyor” ifadelerini kaydetti.

Ziyaret sonrası Kulüp Başkanı Ahmet Polat Vali Zübeyir Kemelek’e isminin yazılı olduğu Dört Eylül Belediyespor forması hediye etti .
Kaynak: İHA