Tatvan Atatürk Lisesi Bahçesi Bataklığa Döndü

Tatvan Atatürk Lisesi'nin bahçesi, bataklığa döndü.

Saray Mahallesi Göl Caddesi'ndeki lise bahçesinin bataklığa dönmesi, okulun bulunduğu mahallede rahatsızlık yarattı.

Kanalizasyon sızıntısından dolayı lise bahçesinde oluşan bataklıktan rahatsız olduklarını belirten mahalle sakinleri, durumu mahalle muhtarına bildirdiklerini, ancak olumlu bir sonuç alamadıklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinden Cemal Epözdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, lise bahçesinde oluşan bataklığın kötü koku yaydığını ve çirkin görüntü oluşturduğunu söyledi.

2 aydır lise bahçesine kanalizasyon sızıntısı olduğunu belirten Epözdemir, şöyle konuştu:

''Durumu sözlü olarak belediye yetkililerine bildirdim ve bu konuyla ilgilenmelerini bekliyoruz. Yaklaşık 2 aydır lise bahçesinde kanalizasyon sızıntısı var. Sızıntının da sahil kenarında yapılan hafriyat dolgusundan kaynaklandığını düşünüyoruz. Okul bahçesi bataklık halini aldı. Bu durum kötü koku ve çirkin görüntüye neden oluyor. Evimiz okul bahçesine yakın olduğu için, balkonda veya bahçede duramıyoruz. Bunun yanı sıra camlarımızı da açamıyoruz. Okulların açılmasına çok kısa bir süre kaldı. Gencecik çocuklar burada eğitim ve öğretime devam edecek. Ama bu durumda okul ve okul bahçesinde durabilmek mümkün değil. Soruna bir an önce çözüm bulunmasını umut ediyoruz.''

Muhabir: Servet Taşdemir
Kaynak: AA