Ceyhan'da Yaptırılacak Huzurevi ve Anaokulunun Protokolü İmzalandı

Bir hayırsever tarafından Ceyhan ilçesinde yaptırılacak huzurevi ve anaokulunun protokolü imzalandı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, valilikte düzenlenen imza töreninde, hayırsever Kasım Garipoğlu'nun bugüne kadar pek çok alanda tesisler inşa ettirdiğini söyledi.

Vali Coş, şunları kaydetti:

''Özellikle eğitim alanında hayır yaparak öncü bir rol üstlenmiştir. Bu hayır zincirine 2 yeni halka eklemek üzere burada toplandık. Kasım bey, eşi Sakine Garipoğlu adına Ceyhan ilçemizde bin 711 metrekarelik alanda 7 derslikli anaokulu yaptıracak. Yaklaşık maliyeti 900 bin lira. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz, sağlık ve esenlik diliyoruz. Böyle bir mübarek ayda böyle özverili bir davranış sergileyerek örnek olduğu için kendisini bir kez daha kutluyoruz. Bu anaokulu yarınlarımız olan çocuklarımızın daha iyi yetişmesine katkı sağlayacaktır. Kasım Garipoğlu, gösterişi sevmeyen, bu topraklardan kazandığını yine bu toprağın insanlarına tesis etmekte asla tereddüt etmeyen özverili bir insandır.''

Coş, Garipoğlu'nun yine Ceyhan ilçesinde 100 kişi kapasiteli yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi yaptıracağını belirterek, ''Sayın hayırseverimize bu huzurevi inşaatı için de teşekkür ediyoruz. Mübarek ramazan günü iki önemli hayrı, çocuklarımıza ve yaşlılarımıza yönelik iki önemli tesisi toplumumuza kazandırıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır'' dedi.

Garipoğlu da kalbinin pille çalıştığını, kanser ve şeker hastası olduğunu belirterek, ''Vali bey, bir mesaj aldım size iletilmek üzere. Oğlum Hayyam Garipoğlu ile dün konuştuk. 'Ceyhan'a gidiyorum' dedim. Durumu anlattım. Sizden bahsetti. 'Ona ziyadesiyle selam söyle' dedi.

Ben de selamını iletiyorum size. Anaokulu ve huzurevini Allah memlekete, millete, Ceyhan halkına hayırlı ve uğurlu etsin'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından anaokulu ve huzurevinin yapımına ilişkin protokoller imzalandı.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar / Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Hande Cankar
Kaynak: AA