Ali Bektaş, Şoför Esnafı İle Bir Araya Geldi

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, şoför esnafların problemlerini dinlemek amacıyla kahvaltılı sohbet programı düzenledi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, belde merkezindeki şoför esnafının problemlerini dinlemek amacıyla kahvaltılı sohbet programı düzenledi.

Başkan Bektaş, kahvaltı programını, esnafın kendisine rahatça ulaşması için yaptıklarını belirtti.

Mithat Akif Caddesi'nde esnaflarla bir araya gelen Bektaş, "Esnaf toplantılarımıza şoför kardeşlerimizle devam etmek istedik. Kahvaltı programını genelsel hale getirdik. Sorunlarımızı ve çözümlerini hep birlikte bu şekilde çözmeye çalışaçağız. Bir tek bu cadde kahvaltı düzenlemeyeceğiz, diğer caddelerde de kahvaltı yapacağız. Arkadaşlarımızla hem tanışmak hem de dertleşmek açısından iyi oldu. Beni kırmayarak kahvaltımıza gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kahvaltıya, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar, Kozlu AK Parti Belde Başkanı Muharrem Karakuş, AK Parti Belde Yönetim Kurulu üyeleri, Kozlu Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Orhan İnce ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra Kozlu'da taksicilik yapan şoför esnafları katıldı.

Kaynak: İHA