Doğu ve Güneydoğu Bölgesi Oda Başkanları Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Doğu ve Güneydoğu bölgesi, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Ticaret Borsası (TB) odası başkanları ve meclis üyeleri, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının yarın yapılacak olan açılış törenine katılmak üzere Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir araya geldi.

Ağrı, Adıyaman, Ardahan, Batman, Doğubeyazıt, Erciş, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Oltu, Siirt, Şırnak, Tunceli, Van ve Yüksekova TSO ile Batman, Diyarbakır, Elazığ, Kars, Malatya ve Van TB yönetim kurulu başkanları ile meclis üyeleri, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek, sohbet ettiler ve daha sonra Tatvan Adabağ Alışveriş Merkezi’nde akşam yemeğine katıldılar. Bölge oda başkanları ve meclis üyelerini karşılayan, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, misafirlerin öğle yemeğinden sonra Bitlis ve ilçelerini gezdiklerini, ardından da akşam yemeği için bir araya geldiklerini belirtti.

Dağdağan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla yarın saat 10:00’da Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının açılış töreninin gerçekleştirileceğini, vergi rekortmenleri ödül töreni, kokteyl, Bitlis milletvekilleri ile öğle yemeği programı gerçekleştirileceğini söyledi.

Akşama yemeğinde bir araya gelen bölge sanayi ticaret odası başkanları ve ticaret odası başkanları, gezme fırsatı buldukları Tatvan’ı oldukça beğendiklerini dile getirdi.