Öğrencilerden Kaymakam Azcan'a Ziyaret

Samanyolu Eğitim Kurumları'nın Türkiye genelindeki ilköğretim okulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği ''8. Ulusal Matematik Yarışması''nda derece elde eden Safranbolu Ünsal Tülbentçi İlköğretim Okulu öğrencileri, Kaymakam Gökhan Azcan'ı ziyaret etti.

Azcan, ziyarette yaptığı konuşmada, ulusal ve uluslararası sınav ve yarışmalarda derece elde eden öğrencileri ile gurur duyduklarını ve bu başarının her gün artmasından dolayıda mutlu olduklarını söyledi.

Bir taşra yerleşim yeri olmalarına rağmen böyle büyük başarıların çıkmasının büyük bir emek istediğini anlatan Azcan, şöyle dedi:

''Bu başarıyı kazanan öğrencilerimize, onları çalıştıran matematik öğretmenlerine, öğrencilerimizin bu aşamaya gelmesine imkan sağlayan okul müdürü ve idarecilerine, öğrencilerimizin velilerine, ilçemize ve okulumuza eğitim adına yaptığı yatırımlardan ve desteklerinden dolayı sayın Ünsal Tülbentçi'ye ve elde edilen tüm başarılarda okullarımızı teşvik eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bu başarılar her geçen gün artarak devam etmektedir.' '