Muradiye’de Ak Parti Gençlik İlçe Teşkilatı Tarafından Kutlu Doğum Haftası Programı

Van’ın Muradiye İlçesi AK Parti Gençlik Teşkilatı tarafından Kutlu Doğam Haftası münasebeti ile düzenlenen program ilgi ile izlendi.

Muradiye’de Ak Parti Gençlik İlçe Teşkilatı Tarafından Kutlu Doğum Haftası Programı
Yavuz Selim İlköğretim Okulu konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı akabinde Kur-an’ı Kerim ile başlayan programa Merkez Camii İmamı Yahya Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

Cami imamlarınca okunan ilahiler duygulu anlar yaşattı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Gençlik İlçe Teşkilatı Başkanı Onur Aydoğan, ilçe teşkilatı olarak düzenledikleri Kutlu Doğum programına katılan konuklara katıldıklarından dolayı teşekkür etti.

Programa konuşmacı olarak katılan Merkez Camii İmamı Yahya Yılmaz ise, Peygamberimizin “Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olamazsınız, iman etmedikçe de cennete giremezsiniz” sözleriyle başladığı konuşmasında, kardeşliğin önemine değindi. Yılmaz, birlik ve beraberliğin gereğini anlattı, Müslümanların birbirleriyle kucaklaşmaları, birbirlerine kin, haset ve düşmanlık duymamaları gerektiğini vurguladı.

Sinevizyon gösterimi ile sona eren programa katılan konuklara gül ve lokum ikram edildi. Programa Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Polat’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA