Erdem, “Tbmm Demokrasinin Olgunlaşmasına Katkı Sağlıyor”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “TBMM, her geçen gün olgunlaşan demokrasisi ile Türkiye'nin çağdaş dünya ile entegre olması sürecinde önemli rol üstlenmiştir” dedi.

Erdem, “Tbmm Demokrasinin Olgunlaşmasına Katkı Sağlıyor”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Mehmet Erdem, “Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kurtuluş mücadelesinin mimarı olan Gazi Meclisin 92.Kuruluş Yıldönümü'nü idrak etmenin gurur ve mutluluğu içerisinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere TBMM'nin kurucu unsurları içerisinde yer alan tüm üyeleri minnet ve şükranla yâd ediyoruz.

92 yıldan bu yana hayırlı çalışmalara imza atmış olan yüce Meclis, her geçen gün olgunlaşan demokrasisi ile Türkiye'nin çağdaş dünya ile entegre olması sürecinde önemli rol üstlenmiştir. Olması gerektiği gibi Türkiye'nin tüm sorunlarının tartışıldığı ve çözüme ulaştırmak için masaya yatırıldığı en önemli mecra olan TBMM, 2023 vizyonu çerçevesinde demokratik rejiminin icaplarını kendine düşen olgunlukla yerine getirmeye devam edecektir. Bağımsızlığımızın simgesi olan TBMM sayesinde Milletimiz Rejimin asli unsuru haline gelmiş, TBMM'nin önemine binaen bu gün geleceğimizin garantisi olan çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA