Başkan Çırak ve Karsiad Yönetimi Kurulu Başkanı Demirkeser, Kutlama Mesajı Yayımladı

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak ve Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetimi Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çırak, yazılı açıklamasında, 23 Nisan 1920'nin Türk milleti için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Bugünün önemine dikkat çeken Çırak, şunları kaydetti:

''23 Nisan Türk Milleti'nin egemenliğini eline aldığı ve vatanına sahip çıktığı günü simgeliyor. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilkesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini oluşturmakta. TBMM'nin açılışının 92. yılında gururla ifade edebilirim ki Türkiye, sürekli dinamizm içinde gelişmekte ve değişmekte. Yavrularımızı çok sevdiğimizi ve güvendiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Başarılarınız ve mutluluğunuzun daim olması, en büyük dileğimizdir. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, saygı, minnet ve şükranla anıyorum.''

Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetimi Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser ise 23 Nisan 1920 tarihinin, milli egemenliğin gerçekleştiği bir milat olduğunu belirtti.

Demirkeser, şunları kaydetti:

''Çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Bu değer, Türk ulusunun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Tüm insanlığın ortak amacı olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, çocuklarımızın eseri olacaktır. Onların sevgi dolu yüreği ve hoşgörüsü, barışın temelini oluşturacaktır.' '
Kaynak: AA