Otomobilin Çarpmasıyla Başka Aracın Üzerine Düşen Genç Ölümden Döndü

Bursa'da otomobilin çarpmasıyla park halindeki aracın üzerine düşen 18 yaşındaki genç ölümden döndü.

Otomobilin Çarpmasıyla Başka Aracın Üzerine Düşen Genç Ölümden Döndü
Bir hafta önce amcasının oğluyla Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi Ankarayolu Caddesi üzerinde gezmeye çıkan 18 yaşındaki Hakan Adalı'ya arkadan çarpan otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarken, çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan Adalı, Yıldırım Belediyesi'nde çalışan Ömer Aydın'ın park halindeki otomobilinin üzerine düştü. Ağır yaralanan genç, otomobille Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Vücudunda kırıklar oluşan ve gözünden yaralanan genç, hastanedeki 1 haftalık tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazayı hatırlamayan Hakan Adalı, amcasının oğlu Oğuz Adalı'yla birlikte kazanın olduğu yere geldi. Adalı, 'Hastanede gözümü açtığımda amcamın oğlunu gördüm. Bana ne olduğunu sorduğumda, arkadan bir otomobilin gelerek bana vurup kaçtığını söyledi. Benim zoruma giden, bana çarpan sürücünün kaçması oldu. Sonuçta o da bir can taşıyor. Ben burada ölebilirdim de. Kaçan sürücü Allah'ından bulsun.Vücudumun bazı yerlerinde kırıklar var. 3 gün sonra yeniden ameliyata gireceğim ' dedi.

Kazaya şahit olan Oğuz Adalı ise, 'Hakan'la gezerken bir anda yanımızdan hızla bir otomobil geçti. Hakanın havaya fırladığını ve başka bir aracın üzerine düştüğünü gördüm. O anda çevredekilerin yardımıyla Hakan'ı özel bir otomobile bindirerek hastaneye götürdük ' diye konuştu.

Kendisini ölüme terk eden sürücünün yakalanmasını çok istediğini söyleyen Hakan Adalı, otomobili kullanan kişinin ortaya çıkmasını istedi.
Kaynak: İHA