Çan’da Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Seramik Mahallesi, Ramazan Koç Sokak'ın kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandı.

Ramazan Koç Sokak'ın oldukça eskimiş, yıpranmış ve de kötü durumda olan kaldırımları, vatandaşların talebi 2 hafta gibi kısa bir sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi.

100 m den fazla ve sokak boyunca yapılan yeni kaldırım, yolun her iki yanına çift sıralı olarak yapıldı. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, çalışmaların tamamlanmasının ardından Sokak sakinlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kuzu'ya sokaklarının eskimiş, kötü durumda ve yenilenmeye ihtiyacı olan kaldırımlarını en kısa zamanda yenilediği için teşekkür eden vatandaşlar, sokaklarının artık daha düzenli ve daha kullanışlı bir hale geldiğini ifade ettiler. Belediye Başkanı'nın kendilerini ziyarete gelmesinden dolayı da duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Kuzu'yla sohbet ederek, çay ikramında bulundular. Belediye Başkanı Kuzu ise, "Sizlerin sorunlarına çözüm üretmek bizim asli görevimiz, en kısa zamanda bu sokağın kaldırımlarını yeniledik ve çalışmalarımız da devam edecek" dedi.

Önümüzdeki günlerde de diğer sokaklarda aynı çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Kuzu, ihtiyaç olan tüm sokaklara girileceğini ve buraların da kaldırımlarının yenileceğini belirtti.

Kaynak: İHA