Bakan Yılmaz: Bayramlar, Barış İçin Kardeşlik İçin Birer Fırsattır

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, bayramların, barış için ve kardeşlik için birer fırsat olduğunu söyledi.

Bakan Yılmaz: Bayramlar, Barış İçin Kardeşlik İçin Birer Fırsattır
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, hastaneleri, sevgi evlerini ve kurumları ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. Hastalarla yakından ilgilenen Yılmaz, bayramlaştığı bütün hastalara değişik hediyeler verdi. Doktorlardan da hastaların durumu hakkında bilgi alan Yılmaz, şifa dileğinde bulundu.

Her bayram olduğu gibi bu bayramı da Bingöl'de geçirdiğini ifade eden Yılmaz, "Aslında olağanüstü bir durum yoksa tüm bayramları Bingöl’de geçiriyorum. Hastanelerimizi, sevgi evlerimizi ve kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Buralarda bayramı gayet güzel bir şekilde yaşıyoruz. Bayramlar tabi birer fırsattır. Kendimizi yenilememiz için ilişkilerimizi yenilememiz için barış için kardeşlik için dayanışma için birer fırsattır. Bu günlerde özellikle yaşlılarımızla ilgilenmemiz, hastalarımızla ve sıkıntı içinde olan insanlarımızla ilgilenmemiz Son derece önemlidir.'' ifadelerini kullandı.

Bayramların, bir anlamda toplumun arınması ve temizlenmesi anlamına geldiğini ifade eden Bakan Yılmaz, ''Bütün bu güzelliğiyle bayramı yaşıyoruz. Tabi manevi atmosferi ile birlikte tekrar bütün halkımızın, milletimizin, tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. Huzura, barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.'' dedi.