Medical Park Antalyaspor, Galatasaray Maçınınhazırlıklarına Başladı

görüntülü)ANTALYA - 30.

01 . 2012 - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktör Mehmet Özdilek , ``Performansımızı Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında yukarıya çekmeye çalışacağız`` dedi .

Geçtiğimiz hafta sahasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan Medical Park Antalyaspor , Hasan Subaşı Tesisleri`nde yaptığı antrenman ile Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı .

Teknik Direktör Mehmet Özdilek , antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada , Gençlerbirliği maçını kazanmak istediklerini , ancak bunu başaramadıklarını söyledi . 3-4 haftadır maçların skorları üzerinde hakemlerin ciddi etkisi olduğunu savunan Özdilek , ``Hakem hataları canımızı sıkıyor ama biz sahada elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışıyoruz . Hakemlerin kararlarına inanıyoruz , inanmaya da devam edeceğiz`` dedi .

Zorlu bir periyota girdiklerini dile getiren Özdilek , Çarşamba gün Galatasaray ile Cumartesi günü de Trabzonspor ile oynayacaklarını hatırlattı . Her müsabakanın zorlu geçeceğini vurgulayan Özdilek , ``Bu zorlu periyotta dinlenme şansımız olmayacak . Her haftanın büyük önem taşıdığı ve geri sayımın başladığı bu süreçte puan almamız gereken maçlar oynayacağız . Performansımızı Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında yukarıya çekmeye çalışacağız`` diye konuştu .

Futbol kalitesinin yüksek olacağı maçlar oynayacaklarını anlatan Özdilek , Anadolu takımı için iki önemli maçı arka arkaya oynamanın kolay olmayacağını kaydetti .

-Doğa ve Ali Zitouni antrenmana katılmadı-Teknik Direktör Mehmet Özdilek gözetiminde gerçekleşen antrenmanda , Gençlerbirliği maçında ilk 11`de forma giyen futbolcular yenilenme koşusu yaptılar . Diğer futbolcular ise önce istasyon , ardından da dar alanda kısa paslaşma gerçekleştirdi . Kırmızı-beyazlı futbolcular , antrenmanın son bölümünde yarı alanda çift kale maç yaptı . Antrenmana sakatlıkları devam eden Doğa ve Ali Zitouni katılmadı .

( OKN-GÜÇ-MTE )
Kaynak: AA