Melih Gökçek'in duygusal anları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Seda Sayan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Sağduyu' programının konuğu oldu.

Melih Gökçek'in duygusal anları
Sedat Yazıcıoğlu' nun sunuculuğunu yaptığı Sağduyu programının bu haftaki konukları Türkiye'nin yakından tanıdığı iki isim olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ünlü sanatçı Seda Sayan oldu. Gündeme ilişkin sohbetlerin gerçekleştiği programa Melih Gökçek'in duygusal anları damga vurdu.

Programın ilk dakikalarında Gökçek ile Sayan’ın benzerliklerine dikkat çeken Yazıcıoğlu, Melih Gökçek’in bir programa katılmadan önce saatlerce hazırlandığını belirterek “Ben Melih Bey’i uzun yıllardan beri tanırım. Çıkacağa programa üniversite sınavına girecek gibi hazırlanır” dedi. Yazıcıoğlu’ nun bu sözleri üzerine sohbete katılan Seda Sayan ise Melih Gökçek’in bu sayede başarılı olduğunu ifade etti.

“BAYANLAR İÇİNDE NUMBER ONE”
Melih Gökçek ile Seda Sayan arasındaki ortak özellikleri anlatmaya devem eden Yazıcıoğlu’nun, “Seda Hanım da Melih Bey de iyi hatip” sözleri üzerine ise Seda Sayan, “Saygı değer büyüğüm kadar iyi hatip miyim bilemiyorum ama ben birkere en büyük hayranlarından biriyim” dedi ve Gökçek’e olan hayranlığından bahsetti. Melih Gökçek de ünlü sanatçının bu sözlerine “Bayanlar içinde number one” diyerek karşılık verdi.

“EĞİTİM ALIYORLAR”
Sedat Yazıcıoğlu’nun “Rakiplerinizin karşısında bezen ses tonunuz yükseliyor” sözleri üzerine Seda Sayan, “O başkanımda da bende de var. Sanıyorum bizim haksızlığa tahammülümüz yok” dedi. Sayan’ın bu sözleri üzerine ünlü sanatçıya destek veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de “Seda Hanım’ın da söylediği gibi karşınızdaki kişi son derece haksız olabiliyor. İnsanı isyan ettiriyorlar. Biz de netice itibariyle insanız ve sesimiz yükselebiliyor. Zaten karşınızdaki rakipler de bir takım taktikler uyguluyor. Mübalağ etmiyorum, eğitim alıyorlar” dedi. Gökçek bu sözleri üzerine katıldığı bir televizyon programında hem sunucunun hem de rakibinin program öncesi tezgah hazırladıklarını ifade etti ve başından geçen olayı anlattı.

GÖZLERİ DOLDU
Melih Gökçek programda yaşadığı anıları da izleyicilerle paylaştı. Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü görevi yaptığı yıllarda çok zor şartlarda çalıştığını belirten Melih Gökçek, anlattığı anılarla hem duydusal anlar yaşattı hem de yaşadı.

“Ben bütün yurtları temizleyip, güzelleştirip belli bir hale getirdikten sonra çocukların üstlerine başlarına o kadar önem verdik ki her bayram onları yeniden giydirirdim. Bir bayramda hiç unutmuyorum, biz evimizi yurdun içine lojmana taşımıştık. Lojmanda kalırken yeni bayramlıkları giymiş herkes, dışarıda da 15 cm’lik bir havuz var, birde baktım ki çocuk bayramlıklarıyla havuza girmiş. Bakıcıda havuza giren çocuğu kovalıyor ‘Ne yapıyorsun daha yeni giydik kıyafetlerini’ diyerek. Orada çocuğun söylediği bir söz vardı ‘Olsun Melih Baba yenisini verir’ diye. Bu çocuklara bu güveni vermiş olmak bizim için en güzel şey. Biz çok kötü bir Çocuk Esirgeme Kurumu teslim aldık. İnanılmaz yöneticiler vardı. Bir anımı daha anlatıyım. Ayaş’ta bir çocuk yuvası var oraya gittim, okul tatil olmuş çocuklardan birisi karneyi eline almış ve ‘Melih Baba karneme bakar mısın’ diyerek yanıma getirdi. Aldım baktım hepsi pekiyi saçını okşuyorum oranın müdürü olacak adam ‘Efendim siz onun karnesinin öyle dolduğuna bakmayın bu yurdun en haylaz, yaramaz çocuğudur’ dedi. Çocukta karneyi eline aldı ve buruşturdu. Bende hemen o onda adamı görevden aldım. Ben görevi bıraktıktan sonra 2 yıl boyunca benim aldığım eşya, yiyecek ve giyecekleri kullandı kurum” diye konuşan Melih Gökçek'in gözleri doldu.

Melih Gökçek'in duygusal anları


GÖKÇEK’TEN ESKİ DOSTLAR
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, programın ilerleyen dakikalarında Ankara’ya yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi. Programın ilk dakikalarından itibaren devam eden samimi ortam ise Gökçek’in söyleyip ünlü sanatçı Seda Sayan’ın da eşlik ettiği “Eski dostlar” parçasıyla doruğa ulaştı.

Melih Gökçek'in duygusal anları