Katil Zanlılarını Cep Telefonu Sinyali Ele Verdi

Kayseri'de besici ile çobanın av tüfeği ile vurularak öldürülmesi olayının zanlıları İl Jandarma ve Kocasinan Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında yakalandı.

Katil Zanlılarını Cep Telefonu Sinyali Ele Verdi
Çaldıkları cep telefonlarının sinyalinin izlenmesi sonrasında Urafa'da yakalanan iki zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocasinan ilçesine bağlı Yazır mahallesi Karatepe mevkiinde meydana gelen olayda, besicilik yapan 30 yaşındaki S.Ç. ile çobanlık yapan A.M. kimliği belirsiz kişiler tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülmüştü. İl Jandarma ve Kocasinan Jandarma tarafından cinayetin aydınlatılması için özel bir ekip kuruldu. Özel ekibin olay yerinde yaptığı incelemelerde, S.Ç. ve A.M.'ye ait cep telefonlarının kaybolduğu tespit edildi. Jandarma, sinyalleri izleyerek cep telefonlarının nerede olduğunu tespit etti. Cep telefonlarından gelen sinyallerin Urfa kaynaklı olduğunun tespit edilmesi üzerine, jandarma ekipleri Urfa'da kardeş oldukları belirlenen H.M.(24) ve A.M.'yi (22) cep telefonları ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Yetkililerden edinilen bilgiye göre H.M. ve A.M.'nin cinayeti hırsızlık için işlediklerini itiraf ettikleri öğrenildi. Tetiği ise H.M.'nin çektiğinin belirlendiği kaydedildi. Yakalanan zanlılar, sorgulamalarının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA