Tatilcilerin Jetski Keyfi

Aydın’ın turistik ilçesi Didim’de tatilini sürdüren yerli ve yabancı turistler jetskileri yoğun ilgi gösteriyorlar.

Tatilcilerin Jetski Keyfi
Özellikle farklı ve heyecan veren bir tatil geçirmek isteyenlerin tercih ettiği jetskiler, tatilcileri eğlenceli anlar yaşatıyor.

Dünya’nın farklı ülkelerinden ve Türkiye’Nin dört bir yanından tatil için Didim’i tercih edenler bir yandan deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıp günlerini gün ederken, heyecanı ve adrenalini seven tatilciler ise sahil şeridi dışında kiraladıkları jetskiler ile heyecan dolu anlar yaşıyorlar

Özellikle hız tutkunlarının büyük rağbet gösterdiği Jetskiler sattte 150 kilometre hız yapabiliyor. Didim Altınkum’da Su Sporları işletmeciliği yapan Mehmet Kılınç, emniyet nedeniyle, su sporlarının denizin açıklarında yaptırdıklarını ve sahilde yüzenleri rahatsız etmemek için titizlikle hareket ettiklerini söyledi.

Kendilerinden jetski kiralayanlardan bazılarının ilginç isteklerle kendilerine geldiğini belirten Kılınç, “Jetskiyi binen biraz açıldıktan sonra geri gelip ‘Kaptan ben bununla İstanbul’a gitsem olur mu? “Bodrum’a gidip dönsem acaba mümkün mü?” derken bazıları ise “Kaptan pasaport çıkarsam acaba bununla Yunanistan’a gitmeme müsaade ederler mi?” gibi iyice uçuk bir soru yöneltiyorlar. Bizde burada vatandaşların heyecanını ve adrenalin tutkusunu giderip ekmeğimizi kazanıyoruz.
Kaynak: İHA