Davayı kazanınca yolu tel örgülerle kapattırdı
Antalya'nın Alanya ilçesinde belediyeye 6 yıl önce açtığı davayı kazanan Hasan Okşar, arsasından geçen caddeyi tel örgüyle kapattı

İstimlak bedeli ödenmedi
Herhangi bir istimlak bedeli ödenmeden yapılan uygulamadaki hataların giderilmesini isteyen Okşar, 6 yıl süren hukuk savaşını kazandı. Mahkeme, davacı Okşar’ı haklı bularak yol olarak kullanılan arsanın kendisine iadesine karar verdi. Okşar, dün Obaçay Caddesi’ndeki kendisine ait ancak kamunun yol olarak kullandığı alana geldi.
Bilirkişi eşliğinde yapılan ölçüm ve tespitlerden sonra yolun nereden kapanacağı belirlendi. İşlemlerin ardından işçiler, çevredekilerin ve turistlerin şaşkın bakışları arasında yolun 4 bin 211 metrekarelik kısmını tel örgüyle kapattı. Yolun trafiğe tamamen kapanmasının ardından caddeyi kullanan araçlar geri dönmek zorunda kaldı.
