Trabzon‘daki Kazada Ölü Sayısı 6‘Ya Yükseldi (3)

Trabzon‘da düğün konvoyundaki bir midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Trabzon‘da düğün konvoyundaki bir midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Merkeze bağlı Doğançay köyünden merkezdeki bir düğüne yolcu getirdiği öğrenilen Abdullah Birinci yönetimindeki 61 S 0104 plakalı midibüsün dereye yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, vatandaşlar ve görevliler tarafından olay mahallinden çıkartılan yaralılar Trabzon’daki hastanelere sevk edildi. Kazayı haber alıp olay yerine ve hastanelere akın eden kazazedelerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

    Bu arada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da kazanın ardından, İl Jandarma Komutanı Dursun Ertuğrul ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu.

    Bakan Bayraktar, burada yaptığı açıklamada, kazada ölen ve yaralananlarının sayısının henüz netleşmediğini bildirdi. Bayraktar, kazada ölenlere Allah‘tan rahmet, yaralılara ise şifa dileklerinde bulundu. Kaza yapan otobüsü dere yatağından çıkarmak için çalışmalar sürerken ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.