‘Örümcek Adam’ Ve ‘Yenilmezler’ Kapadokya‘da Çocuklarla Buluştu

‘Yenilmezler’ ve ‘Örümcek Adam’, Nisan ayında İstanbul‘da başlayan, Mersin, İzmir, Denizli, Aydın ve Ankara‘da devam eden ülke çapındaki geniş turneleri kapsamındaki 46;zel gösterileriyle Forum Kapadokya‘daydı.

The Walt Disney Company Türkiye, Marvel süper kahramanlarından oluşan bir yıldızlar kadrosunu Nisan‘dan Eylül‘e kadar sürecek olan ülke çapında muhteşem bir turne kapsamında Kapadokya‘ya getirdi. Yenilmezler, Thor, Hulk, Iron Man ve Kaptan Amerika ekibine, Örümcek Adam da eşlik etti. "Süpercan" oyununun çıkışını desteklemek üzere TT Çocuk ile birlikte gerçekleştirilen organizasyonda, çocuklarla aileleri heyecanlı anlar yaşadı.

Ücretsiz olarak düzenlenen organizasyonda Forum Kapadokya AVM, bir Marvel Evreni‘ne dönüştürüldü ve çocuklarla aileler beş süper kahramanın özel canlı gösterilerini izledi. Organizasyonda, ayrıca çocukların en sevdikleri karakterlerin kılığına girdikleri, video oyunları oynadıkları ve en sevdikleri süper kahramanlarla buluşma fırsatı buldukları temalı bir aktivite alanı da yaratıldı.

Organizasyon ile ilgili olarak The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan & Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan, şöyle konuştu:

"Marvel turnesi Türkiye‘de bugüne kadar düzenlenmiş en büyük Marvel eğlencesi olacak ve ülkenin dört bir yanındaki hayranlarına kahramanlarıyla buluşup özel gösterilerini izleme fırsatını verecek. 29 Nisan‘da gösterime giren "Thor" ve 2 Eylül‘de gösterime girecek olan "İlk Yenilmez: Kaptan Amerika" adlı destansı filmlerle, 2011 Marvel için muazzam bir yıl olacak. AVM turnemiz hayranların önümüzdeki yılın merakla beklenen ‘Yenilmezler’ filmi öncesinde Yenilmezler deneyimini tatmalarına olanak sağlayacak."

Kaynak: İHA