Sulama Kanalında Bir Garip Olay

Adana‘da köprüden atladığı DSİ‘ye ait sulama kanalında bir süre yüzdükten sonra boğulma tehlikesi geçiren kadın, çevredeki vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı.

Sulama Kanalında Bir Garip Olay
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Mavi Bulvar üzerindeki DSİ‘ye ait sulama kanalında meydana geldi. 30-35 yaşlarındaki Cemile isimli kadın, sulama kanalı kenarına gelerek köprüden suya atlamak istedi. Kanalın kenarında bulunan taksici Yüksel Kulaç (55), intihar etmek istediğini sandığı kadına engel olamadı. Kanala atlayan kadın, 15-20 metre yüzdükten sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Bunu gören taksici, hemen polisi aradı. Çevredeki vatandaşlar kanala atlayarak boğulma tehlikesi geçiren

kadını sudan çıkarmayı başardı. Kadın, olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesinin olmadığı bildirilen kadının işsiz olduğu, bu yüzden intihara kalkışmış olabileceği ileri sürüldü. Kadının suya atladığını gören taksici Yüksel Kulaç, kadının biraz bekledikten sonra suya atlamaya çalıştığını belirterek, "Ben atlamasına engel olmak istedim ama kanala atlayıp yüzmeye başladı. İntihar mı etmeye çalıştı anlamadık. Bayağı bir yüzdü. Ben hemen polisi aradım, boğulmak üzereyken vatandaşlar sudan çıkardı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA