Tatlıses‘in Avukatı: "Mahkemece Verilen Karar Sadece Tarafımızdan Temyiz Edilmiş Olmakla,

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses‘in avukatı Ahmet Küçük, "Tatlıses‘e Yargıtay‘tan kötü haber" başlığı altında yayımlanan haberlere tepki göstererek, "Mahkemece verilen karar sadece tarafımızdan temyiz edilmiş olmakla, aleyhe temyiz yoktur" dedi.

Türkiye‘ye gelişinin ardından Darüşşafaka Maltepe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi‘nde tedavi altına alınan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sabah yapılan tedavisinin ardından dinlenme odasına alındı. Tatlıses‘le görüşmek üzere hastaneye gelen Avukatı Ahmet Küçük, dinlendiği gerekçesiyle ünlü sanatçıyla görüştürülmedi. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Küçük, müvekkiliyle görüşemediğini belirterek, basında "Tatlıses‘e Yargıtay‘tan kötü haber" başlığı altında yer alan iddialara tepki

gösterdi. Avukat Küçük, "Bazı basın yayın kuruluşlarında müvekkilim İbrahim Tatlıses hakkında yanlış bilgiye dayalı haberler yayımlandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mahkemece verilen karar sadece tarafımızdan temyiz edilmiş olmakla, aleyhe temyiz yoktur. Yargıtay‘ın bozma kararı, müvekkilimin lehine olup, karar hükmün açıklanmasının geri bırakılması yönünde bir değerlendirme yapılmadığından bozulmuştur. Mahkemece hükmün açıklanmasının geri bırakılması yönünde bir karar verildiği takdirde,

denetim süresi sonunda dava düşecek ve sabıkaya dahi işlenmeyecektir. Vahim saldırı sonrası yaralanan ve morale ihtiyacı olan müvekkilimin, Almanya‘dan Türkiye‘ye döndüğü gün böyle bir verilerek kamuoyu yanıltılmıştır. İbrahim Tatlıses hakkında verilen Yargıtay bozma kararı lehine olduğu yönünde kamuoyunun aydınlatılması için böyle bir açıklama yapmaya gerek duyduk. Karar içeriği Alişan hakkında da aynı gerekçelerle bozulmuş olup, söylenenler Alişan için de geçerlidir" dedi.

Avukatı, kesinlikle ziyaretçi kabul edilmeyeceğini belirtirken, hastane önünde bekleyen Çevik Kuvvet ekipleri dikkat çekti.

Öte yandan, İbrahim Tatlıses‘e benzerliğiyle dikkat çeken Urfalı Sabret de, hastane önünden bir an ayrılmadı.

Kaynak: İHA