İzmir Çetesi 11. Bölüm özeti ve fragmanı

Kadir İnanır bu diziyle uzun sürenin ardından ekrana döndü. Star TV'de yayınlanan dizi kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başararak büyük bir başarı yakaladı.

İzmir Çetesi 11. Bölüm özeti ve fragmanı
İzmir Çetesi dizisinin 11. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

İzmir Çetesi acı gerçekle yüzleşiyor!

Nadya adıyla tanıdıkları Kumsal tarafından dolandırıldığını anlayan İzmir Çetesi ne olursa olsun onu bulmaya ve intikamlarını almaya karar verir. Ancak onları tuzağa düşürün asıl kişi Kumsal değil; varlığını bile unuttukları eski düşmanları Uzun İsmail'dir.

Komiser Zeki ise soygundan sonra onları yakalamaya iyice kafayı takmıştır ve soruşturmayı genişletir. Mahmure ve Elif'e kadar uzanır eli. Artık herkes her şeyi öğrenmiştir. Selami ve Ateş'e destek olan, onlara inanan tek kişi Cemal'dir.
Mira ise Ateş ve Selami hakkında öğrendiği gerçeklerle ne yapacağını bilmez haldedir. Bu sırrı tek başına taşıyamayacağını anlayınca Duru'ya gider.

Duru Selami'nin evli olduğu şokunu henüz atlatamamışken bir de üzerine dolandırıcı olduğunu öğrenince onu tamamen hayatından çıkarmaya karar verir. Tüm bu olanlara rağmen Elif'ten gelen bir haberle tüm derdini unutacaktır.
Ancak Mira kalbi ve aklı arasında sıkışıp kalmıştır. Sonunda vicdanının sesine yenik düşen Mira Duru'yu da ikna ederek Selami ve Ateş'i ihbar etmeye karar verir.

Dizide iki genç tarafından dolandırılan Kadir İnanır, parasını almak için gençlerle işbirliği yapar ve işler içinden çıkılması zor bir hal alır.