Kontrolden Çıkan Otomobil Apartmana Girdi: 2 Yaralı

Küçükçekmece‘de kontrolden çıkan bir otomobil apartmana girdi. Kazada 2 kişi yaralanırken, otomobilin girdiği dairede bulunan ev halkının ziyarete gitmesi muhtemel bir faciayı önledi.

Kaza, İnönü Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 UCD 97 plakalı otomobiliyle Sefaköy istikametine ilerleyen Tekin Erten (28), Sefaköy İtfaiye‘sini geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, kaldırımdaki ağaca çarptı ve ardından apartman dairesine girdi.

Yaşanan gürültü üzerine dışarı çıkan apartman sakinleri apartmana giren otomobili görünce şaşkına döndüler. Vatandaşlar, hemen sürücü Tekin Erten ve aynı otomobilde bulunan Esra Erten‘in (18) yardımına koştu. Bir vatandaş da koşarak yakındaki Sefaköy İtfaiyesi‘ne gidip yardım çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları otomobilden çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Esra Erten Haseki, Tekin Erten ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırılarak tedavi altına

alındı.

Otomobilin çarptığı apartman dairesinin duvarı ise yıkıldı. Kaza sırasında ev sahiplerinin içeride olmadığı ve ziyarete gittikleri öğrenildi.

Apartman sakinleri, büyük bir gürültü duyduklarını ve dışarı çıktıklarında kazayla karşılaştıklarını, daha sonra da itfaiyeye haber verdiklerini söylediler.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA