Dursunbey‘de Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesine Pompalı Tüfekli Saldırı

Balıkesir‘in Dursunbey ilçesinde fırın işleten AK Parti Dursunbey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bıldır (26), fırınının önünde pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

Dursunbey‘de Fırın işletmeciliği Emlak ve Oto galeri işleri yapan İşadamı Hüseyin Bıldır, dükkanı önünde silahlı saldırıya uğradı. Dursunbey AK Parti İlçe Yöneticisi olan Hüseyin Bıldır, saat 21. 15sıralarında, Eminbey Caddesi‘nde bulunan fırınını kapatıp evine gitmek üzere aracına doğru yöneldi. Bu sırada motosikletle dükkanının karşı aralığında pusu kuran bir şahıs, pompalı tüfekle işadamına 2 el ateş etti ve olay yerinden motosiklet ile kaçtı.

Olayı gören vatandaşlar hemen polise ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. Sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımı ile hemen ambulansa taşınan Hüseyin Bıldır, Dursunbey Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Bıldır‘ın omuz ve yüzüne isabet eden saçma parçaları temizlendi. Bilinci yerinde olduğu gözlenen yaralı işadamı, röntgeninin çekilmesinin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi‘ne sevk edildi. Olayı duyan yaralı yakınları hastaneyi adeta abluka altına alırken, Ak Parti İlçe

Teşkilatı, seçim çalışmalarını yarıda bırakıp hastaneye geldi.

Motosikletle olay yerinden kaçıp izini kaybettiren zanlının, olaydan yaklaşık 1 saat sonra Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü‘ne giderek teslim olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA