Ak Parti Adayı Akgül: Türkiye Ak Parti İle İstikrarı Yakaladı

AK Parti Yozgat 4. sıra milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile istikrarı yakaladığını ve yarınına güvenle bakan, daha güçlü bir ülke haline geldiğini söyledi.

AK Parti Yozgat 4. sıra milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile istikrarı yakaladığını ve yarınına güvenle bakan, daha güçlü bir ülke haline geldiğini söyledi.

    Akgül, seçim çalışmaları kapsamında Şefaatli ve köylerini ziyaret ederek, halkın sorun ve isteklerini dinledi. Şefaatli ziyaretinin ardından, ilçeye bağlı köyleri de ziyaret eden Akgül, köy sakinleri ile sohbet ederek AK Parti‘nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

    Abdulkadir Akgül, AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin içerde ve dışarıda itibarının ve saygınlığının arttığını ifade etti. Türkiye’nin son 10 yılda yakaladığı istikrarın devamı için ülkenin AK Parti‘ye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Akgül, "Ülkemizde 10 yıl önce bir belirsizlik, bir güvensizlik almış başını giderken, halk kendisini bu belirsizlikten kurtaracak iktidarı AK Parti‘de buldu.Türkiye‘nin 10 yıl öncesi ile şimdiki durumu arasında dağlar kadar fark var. Bunları hiç kimse görmezden gelemez. İşçisinden memuruna, köylüsünden şehirlisine bütün vatandaşlarımızın, partimize teveccühü, kurulduğu günden bu yana artarak devam ediyor. Bu güven ortamının ve bu istikrarın devamı için AK Partiye ihtiyaç vardır." dedi.

    AK Parti iktidarı ile Türkiye’de her alanda son derece önemli gelişmeler yaşandığını ifade eden Akgül, "Türkiye’de kaybolan istikrar ve güven ortamı AK Parti sayesinde yeniden kazanıldı. Ülkemizde her alanda yaşanan gelişmeler ve Cumhuriyet tarihinde devrim niteliği taşıyan yatırımlar ve hizmetler AK Parti ile gerçekleşmiştir. Bu istikrar ve güven ortamının devamı için Sizlerin desteğinizi bekliyoruz." diye konuştu.

    AK Partili Akgül’ün ilçe ve köy ziyaretlerine İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz ve partililer de katıldı.