İfor‘dan Eml‘ye Makine Ve Ekipman Desteği

İFOR Fuarcılık tarafından Dörtçelik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi‘nin mobilya iç mekan tasarımı alanı atölye ve dersliklerine yeni makineler alınırken, 2 bilgisayar sınıfı kuruldu.

İfor‘dan Eml‘ye Makine Ve Ekipman Desteği
Törene Kaymakam Durmuş Gençer, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. ise Müdürü Ertan Kalkanlı, İnegöl‘ün mobilya sektörünün ağırlıkta olduğu bir sanayi şehri olduğunu belirterek, "İnegöl‘e ayak uydurmak üzere Dörtçelik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak yoğun çalışma temposu içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızın artık meyvelerini veriyor olması da bizleri mutlu etmekte ve tüm yorgunluğumuzu almaktadır. Bilindiği gibi İnegöl‘ümüz mobilya sektörünün ağırlıkta olduğu bir sanayi şehri. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş‘ın gayretleri ve sanayicilerimizin katkılarıyla İFOR yönetimince okulumuz Mobilya İç Mekan Tasarımı Alanı atölye ve dersliklerine gerekli makineler alındı. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından atölye ve dersliklere alınan makine-ekipmanlar ile kurulan 2 adet bilgisayar sınıfı öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Kaynak: İHA