Ak Parti Milletvekili Çığlık Etso’Yu Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Çığlık Etso’Yu Ziyaret Etti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.

Bir grup partiliyle ETSO’ya gelen Çığlık’ı ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Ak Parti milletvekili Çığlık, iş dünyasının temsilcilerinin sorunlarını dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, 12 Haziran 2011’de yapılacak seçimlerin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Yücelik, seçim sonucunun ülkedeki huzur ve istikrar ortamına olumlu katkılar sağlamasını arzu ettiklerini ifade etti. Ekonominin büyümesi, ülkenin kalkınması ve refaha kavuşmasının ülkedeki huzur ve istikrar ortamına bağlı olduğunu vurgulayan Başkan Yücelik, bu konuda siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütleri başta olmak üzere toplumun bütün kesimlerinin katkısına ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Konuşmasında, dürüst ticaret erbabının geçmişte yaşanan ekonomik krizlerden etkilendiğini ve ayakta kalmakta güçlük çektiğini ifade eden Başkan Yücelik, bazı kamu alacaklarının yeniden yapılandırmasını öngören “Torba Yasa”ya müracaat edenlerin sayısının milyonlara ulaşmasının bunun en iyi göstergesi olduğunu kaydetti. Erzurum’un kalkınması ve gelişmesi için çaba gösteren herkese kapılarının açık olduğunu belirten Başkan Yücelik, “Bu şehir için alın teri akıtan herkes birbirine destek olmalıdır. Hangi pozisyonda olursak olalım, samimiyetle gayret gösteren herkesin birbirine yardım etmesi ve işlerini kolaylaştırması bu şehrin geleceği için çok önemlidir.” Diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ise, en büyük arzularının ülkedeki istikrarın sürmesi olduğunu belirterek, bunu temin için çaba gösterdiklerini söyledi. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ildeki ticaret erbabını temsil eden ve sorumluluğunun bilincinde çok önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu vurgulayan Çığlık, toplumun bütün kesimlerinin dertlerini, sıkıntılarına dinlemeye ve bunlara çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi. Ülkenin istikrarı için partisinin seçimlerden güçlü bir şekilde çıkması gerektiğini anlatan Çığlık, AK Parti hükümetinin her alanda daima en iyi işleri yapmaya özen gösterdiğini ifade etti.

Kaynak: İHA