Polis Haftası Ziyaretleri Sürüyor

Emniyet Teşkilatı‘nın 166. kuruluş yıldönümü etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Ödemiş‘te de devam ediyor. Polis Haftası kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu‘nu makamında ziyaret eden Akbaş ve beraberindekiler daha sonra Garnizon Komutanı Per. Albay Fuat Alakoç‘un konuğu oldular. Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çil‘i de makamında ziyaret eden emniyet yetkilileri Ödemiş Emniyeti‘ne verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.

Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kızılay Ödemiş Kan Merkezi‘ni de ziyaret eden Emniyet yetkilileri ve polis memurları burada kan bağışında bulundular. Kızılay Ödemiş Kan Merkezi Müdürü Dr. Osman Cengiz emniyet mensuplarının ziyaretinin memnuniyet yarattığını belirterek, “Gece-gündüz demeden fedakârca çalışan emniyet mensuplarımızın Polis Haftası‘nda kan bağışında bulunmaları son derece anlamlı. Böylesine güzel bir etkinliğe imza atan polislerimiz halkımıza da örnek oldu” ifadelerini kullandı. Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ali Eşit, Cengiz‘e bir buket çiçek takdim etti.

Kaynak: İHA