"Kilis İçin Öğreniyorum" Konulu Eğitim Semineri Düzenlendi

Kilis Belediyesi personellerine hizmet içi eğitim kapsamında "Kilis İçin Öğreniyorum" konulu eğitim semineri düzenledi.

'Kilis İçin Öğreniyorum' Konulu Eğitim Semineri Düzenlendi
Kilis Belediyesi tarafından daha önce Stratejik planın önemi, uygulanması, Belediyenin 4 yıllık plan dahilinde hedeflerinin belirlenmesi, Stratejik plan yapmanın yararları, stratejik hedeflere ulaşmada katkısı konularında verilen eğitimin ardından eğitmen Kıvılcım Mertdemir tarafından bu kez "Kilis İçin Öğreniyorum" adlı eğitim toplantısı Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, başkanlığında daire müdürleri ve personellerin katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, "Günümüz koşullarına göre yapılacak en önemli yatırımın insana olduğunun bilincindeyiz. İnsanların hayatlarının sonuna kadar öğrenmeye devam etmeleri gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle artık tüm kamu kurumlarının ve belediyelerin günü kurtarmaya yönelik değil geleceğe yönelik uzun vadeli çalışma yapmaları gerekmektedir. Kilis Belediyesi olarak personellerimizi bu konuda bilinçlendirmek için bir eğitim programı hazırladık. Bu eğitim programının ikincisi olarak "Kilis

İçin Öğreniyorum" konulu eğitimimizi de bugün yaptık. Yapacağımız eğitimlerle çağı yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Bu eğitimlerin temel amacı belediyemizin ve çalışanlarımızın Kilis halkına en iyi şekilde hizmet etmesini sağlamaktır" dedi.

Kaynak: İHA