Evinde Darp Ettikleri Kadının Altınlarını Gasp Ettiler

Mersin‘in Erdemli ilçesinde evine girdikleri kadını darp edip altınlarını gasp eden 2 kişi, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Alata Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı‘nda ikamet eden Zeliha Bilgen‘in (61) kapısını çalan 2 kişi, oğlunun arkadaşı olduklarını söyleyerek cep telefonu için şarj aleti istedi. Şarj aletini veren kadının kapısını bir müddet sonra yeniden çalan şahıslar, kapıyı açan Bilgen‘e saldırdılar. Kadını darp ederek etkisiz hale getiren şahıslar, kadının yüzük ve bilezikleri ile cep telefonunu gasp edip kaçtı. Bir süre sonra kendine gelen Zeliha Bilgen, evin yakınındaki esnaftan yardım

istedi. Durumun bildirildiği Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine ambulans çağırırken, ilçede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Yaşları küçük zanlılar H.D. ve S.Ü., olaydan yarım saat sonra saklandıkları evde yakalandı. Çalınan altınlar ise zanlıların saklandığı evin bahçesinde bulundu. Şahıslardan birinin yüzündeki boğuşma izlerini kapatmak için berberde aceleyle maske yaptırdığı ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklandı.

Kaynak: İHA