Kaynak Koleji, Badmintonda Antalya Şampiyonu Oldu

Antalya‘nın Serik ilçesinde faaliyet gösteren Kaynak Koleji, badmintonta il şampiyonu oldu.

Antalya‘nın Serik ilçesinde faaliyet gösteren Kaynak Koleji, badmintonta il şampiyonu oldu. Kaynak Koleji Yıldız Badminton Takımı finalde karşılaştığı Antalya Koleji‘ni 5-0 yenerek yenilgisiz şampiyonluğunu ilan etti. Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği okullar arası Yıldızlar Badminton Turnuvası‘nda Antalya ili geneli okulların katılımıyla gerçekleşti. Antalya Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan ve iki gün süren turnuvada, Kaynak Koleji Badminton Takımı, yaptığı 25 müsabaka sonucunda namağlup unvanıyla birinci olarak kupayı okuluna götürdü.

Türkiye Badminton Şampiyonası‘nda Antalya‘yı temsil edecek takımın belirlenmesi için yapılan turnuva çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Kaynak Koleji Badminton Takımı gurubu birincilikle bitirdikten sonra yarı finalde Kemer temsilcisini eledikten sonra finalde Antalya Koleji ile karşılaştı. Müsabakayı 5-0 ile geçen kaynak koleji badminton takımı yenilgisiz birinci olarak 3-7 Mayıs tarihlerinde Kütahyad‘a yapılacak olan Türkiye Badminton Şampiyonası‘nda Antalya’yı temsil etmeye hak kazandı. Bu başarıda büyük katkısı olan Kaynak Koleji Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda antrenör Yasin Cengiz, yoğun ve özverili çalışmalarının karşılığını aldıklarını belirterek,"Geçen yılda Antalya şampiyonu olmuştuk, geçen yıldan beri de düzenli bir şekilde antrenmanlara devam ettik ve bu sene de şampiyon olarak bu başarının tesadüf olmadığını ortaya koyukduk." dedi.

Kütahya‘da düzenlenecek Türkiye Badminton Şampiyonası‘nda Antalya‘yı temsil edeceklerini ifade eden Kaynak Koleji Okul Müdürü Ferhat Yıldırım, "Bu başarılarının Türkiye şampiyonasında da devam edeceğini ümit ediyorum." diye konuştu.