Eğitim-Bir-Sen‘den "Polis Taşlıyan Sendika Anlayışında Değiliz" Açıklaması

Memursen‘e bağlı Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesini ziyaret ederek, Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Memursen‘e bağlı Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım,

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesini ziyaret ederek, Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

ziyarette konuşan Yıldırım, "1960 ve 1970‘lı yılların dar kalıplı sendikacılık anlayışına kıran bir yapıya sahibiz. Bu anlayışla 1960‘ların,1970‘lerin ve 1980‘lerin anlayışında, sokağa çıkmak, polisi taşlamak, bankaları taşlamak gibi sadece böyle muhalefet olsun diye yapılan bir sendikacılık anlayışı vardı. Ama biz bunu genişleterek, geniş bir alana yaydık. Buna hizmet sendikacılığını, akademik sendikacılığı ve sosyal yönünde buna katarak kendimizi yeniledik. Bu nedenle şuanda biz Türkiye‘de 180 bin

Eğitim-Bir-Sen üyesi ve 440 bini aşan Memursen üyesi ile ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Bütün bunları yaparken, siyasilerimizle, siyasi partilerle diyalogumuzu iyi tutmaya gayret ediyoruz" ifadelerini kaydetti.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Şahin, Eğitim-Bir-Sen‘in sendikacılığı ilkeli bir şekilde sürdürdüğünü ifade ederek, Eğitim-Bir-Sen‘in eğitim sektöründe yükselen çıtayı daha iyi bir noktaya getireceğine inandığını söyledi. Şahin, Eğitim-Bir-Sen‘den gelen talepleri her zaman dikkate aldıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA