Adana‘da Uyuşturucu Operasyonu

Adana‘ya, Doğu Anadolu Bölgesi‘nden uyuşturucu taşıyan iki farklı grup daha otomobilden inmeden kent girişinde polis tarafından yakalandı.

Adana‘ya, Doğu Anadolu Bölgesi‘nden uyuşturucu taşıyan iki farklı grup daha otomobilden inmeden kent girişinde polis tarafından yakalandı. Bir istihbaratı değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekibi, saat 04.00 sıralarında, D-400 Karayolu üzeri çimento fabrikası kavşağında plakası önceden bildirilen bir aracı durdurdu. Otomobilde yapılan aramada, 3 ayrı siyah poşet içinde toplam 15 kilo esrar ele geçirilirken,

B.K. ve H.M. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Aynı gün benzer bir ihbar daha alan narkotik polisi, otoban yolu kuzey turnikelerinde "Dur" ihtarına uymayan bir otomobilin peşine düştü. Yeşiloba Mahallesi‘nde durdurulan otomobilde, 1 kilo 500 gram ağırlığında esrar ele geçirildi. Polis, otomobillerdeki S.G., E.S., M.G. ve O.B. isimli şahısları gözaltına aldı. Her iki olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA