Erdoğan Bayraktar: Trabzon’U Marka Kent Yapmak İçin Gayret Göstereceğim

TOKİ eski Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’u marka kent yapmak için olağanüstü gayret göstereceğini söyledi.

TOKİ eski Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’u marka kent yapmak için olağanüstü gayret göstereceğini söyledi.

Bayraktar, bir otelde düzenlediği basınla tanışma toplantısında, parti ayrımı yapmaksızın Trabzon’u tarihi derinliği ve hak ettiği konuma taşıma hedeflerine taşıma noktasında herkesten destek beklediklerini ifade etti.

TOKİ başkanlığı döneminde, Trabzon’da yaptıkları yatırımları hatırlatan Bayraktar, “Türkiye’de bin 800 noktada 500 bin konut yapmak kolay bir iş değil. Bunu, sizin kendi uşağınız, bu kardeşiniz yaptı. Biz yapamayacağımız şeyleri vaat edecek değiliz. Yaptıklarımız da zaten ortada. Trabzon’u tarihi derinliği ve hak ettiği konuma taşımak için parti ayrımı yapmaksızın tüm hemşehrilerimden destek bekliyorum.” dedi.

Adaylık için İstanbul ve Trabzon’u tercih ettiğini, parti yönetiminin de Trabzon’dan yana tercih kullandığına değinen Bayraktar, bu durumun memleketi için çok iyi neticeler vereceğine inandığını anlattı. Bayraktar, Trabzon’u marka ve yıldız kent ile bölgenin merkezi yapma noktasında olağanüstü gayret göstereceğini söyledi.

Konuşmasında, seçim sürecinde takınacağı siyasi üsluba ilişkin ipuçları veren Bayraktar, hiçbir siyasi parti ya da adayla atışma niyetinde olmadığını, kendi yaptıkları ve yapacaklarını kamuoyu ile paylaşacağının altını çizdi.