Belediyenin Yeni Kamyonlarına Kurbanlı Açılış

Başiskele Belediyesi tarafından bayındırlık işlerinde kullanılmak üzere alınan 4 yeni kamyon için kurdele töreni düzenlenerek kurban kesildi.

Başiskele Fen İŞleri Müdürlüğü‘nün işlerini kolaylaştırmak için 25 tonluk 4 adet kamyon alındı. Yeni kamyonların tanıtımı ve kullanıma açılması ile ilgili Fen İşleri‘nde tören düzenlendi. Törene Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin ayaz ve belediye çalışanları katıldı. Adaklık kurbanların kesilmesinin ardından kurdele kesilerek yeni kamyonlar şoförlerine teslim edildi. Ayrıca Hüseyin Ayaz‘ın bu araçların alınabilmesi için makam otomobilini sattığı ve gideceği yerlere belediyenin araçlarını kullanarak gittiği öğrenildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nde 10 olan kamyon sayısı yeni kamyonlarla birlikte 14’e yükseldi. Yeni kamyonlar; bayındırlık olarak adlandırılan, yol açma, kum çekme, hafriyat, toprak ve dolgu malzemesi taşıma, parke taşıma gibi işlerde kullanılacak. İş yoğunluğunun fazla olması nedeni ile Fen İşleri Müdürlüğü, bu araçlarla rahatlayacak olup, zamanı iyi kullanıp iş gücü kaybını da önlemiş olacak.

Kaynak: İHA