Mudosk Ekibi, Türk Telekom'un Tahsis Ettiği Salonda Çalışmalarını Sürdürüyor

Türk Telekom Muş İl Müdürü Ahmet Söylemez, Muş Telekom Merkez Hizmet Binası Toplantı Salonu`nda eğitim çalışmalarına başlayan Muş Dağcılık, Doğa Sporları ve Kurtarma Kulübü (MUDOSK) ekibini ziyaret etti.


Muş Dağcılık, Doğa Sporları ve Kurtarma Kulübü (MUDOSK), eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Türk Telekom Muş İl Müdürlüğü Ahmet Söylemez dağcılık faaliyetlerini yerinde ziyaret etti. Dağcılarla kısa bir sohbet eden Türk Telekom Muş İl Müğdürü Söylemez, 23 Ekim tarihinde Van’da meydana gelen 7.2 ve daha sonrada 5.6 büyüklüğündeki deprem sonucu bölgeye ilk etapta müdahale eden ve Van depreminde fedakarca görev alan Muş Dağcılık, Doğa Sporları ve Arama Kurtarma ekibine teşekkür etti. Söylemez daha sonra şöyle konuştu: “Türk Telekom olarak bu tür derneklere elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. Muş Dağcılık, Doğa Sporları ve Arama Kurtarma ekibi olarak gönüllü arkadaşlarımıza eğitim veriliyor. Van’da meydana gelen deprem felaketinde bölgeye kısa sürede ulaşan ve çok sayıda başarılı çalışmalar yapan bu ekibimize bizde toplantı salonumuzu hizmetlerine sunduk ve bugün de MUDOSK ekibini ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu dile getirdik.” dedi.

MUDOSK tarafından 35 kişilik gönüllü ekibe eğitimin verildiğini belirten MUDOSK Yönetim Kurulu Başkanı ve Eğitmen Mehmet Çağlayan destek veren herkese teşekkür etti.