20 Gündür Kayıp Olan Kocasını Arıyor

İzmir`in Ödemiş ilçesinde 23 Ekim Pazar günü kaybolduktan sonra cüzdanı bir köprü altında bulunan Fahrettin Yaşan`ın eşi ve çocukları bayramı buruk geçirdi.

Fahrettin Yaşan`ın içinde kimlik ve sürücü belgesinin de yer aldığı cüzdanı Çaylı`da rahvan at yarışları pisti yakınlarındaki bir köprü altında çobanlar tarafından bulunurken, bunun dışında hiçbir ize rastlanamaması aileyi perişan etti. Afişler bastırarak her yerde Fahrettin Yaşan`ı arayan aile bireyleri, babalarının evine sağ salim dönmesini bekliyor.

Yaşan`ın 11 yıllık eşi Serap Yaşan bayram boyunca umutla beklerken, 8 yaşındaki kızı Sevgi ve 5 yaşındaki kızı Ceren de bayram sevincini yaşayamadı. Üzüntülü eş Serap Yaşan, 23 Ekim`de evden kahveye gitmek üzere ayrılan eşinin hayatından endişe ettiğini belirterek, "20 gündür perişanız. Çalmadığımız kapı, aramadığımız yakınımız, tanıdığımız kalmadı. Eşim bizsiz yapamazdı, mutlaka arardı. Aramaması acımızı katlıyor, endişelerimizi artırıyor. 20 gündür babaannemizin evindeyiz. Herkes bayramı kutlarken bizhep umutla telefona, kapıya koştuk. Tek dileğimiz, babamızın evine sağ salim dönmesi" dedi. SADECE CÜZDANI BULUNDU Eşine ait cüzdanın Çaylı`da bir köprü altında çobanlar tarafından bulunduğunu aktaran Yaşan, "Eşimden bir tek nefes bile duyulmaması bizi umutsuzluğa sürüklüyor. Görenler Allah rızası için güvenlik güçlerimize bildirsin. Hem görevlilerimiz hem biz sürekli arıyoruz. Yetkililerimizden ellerinden geleni yapmalarını istiyoruz. Bölgedeki bütün güvenlik kameralarına bakılsın. Gerekirse televizyonlara çıkıp arayacağız. Müge Anlı`ya başvuracağız. Yeter ki bir haber alalım. Kızlarımıza durumu anlatırken çoksıkıntı yaşıyoruz. Onlar da babalarını çok özledi" diye konuştu.
Kaynak: İHA