34 Gündün Kayıp Olarak Aranan Şahıs Ölü Bulundu

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 4 Aralık 2010 tarihinde ortadan kaybolan 87 yaşındaki Süleyman Sarıkaya'nın cesedi bulundu.

34 Gündün Kayıp Olarak Aranan Şahıs Ölü Bulundu
34 gün önce Uluoymak Mahallesi 126. Sokak 5 numaralı evinden oğlu Ahmet Sarıkaya (55) ile birlikte çarşıya çıkmaya hazırlanırken bir anda ortadan kaybolan yaşlı adam Süleyman Sarıkaya belediyeden yapılan kayıp anonsları, her köşeye asılan fotoğraflı kayıp ilanları ve ailesinin tüm çevrede aramalarına rağmen bir türlü bulunamamıştı.
Daha sonra İlçe Kaymakamlığı, Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Avcılar Kulübünden 40 kişilik arama ekibi oluşturularak ilçe ve çevresinde yapılan geniş çaplı aramaların da sonuç vermemesi üzerine ümit kesilmişti.
Aradan geçen 34 gün sonra İlçeye bağlı Çeltikçi köyünden müjdeli haber geldi ama Süleyman Sarıkaya'nın ölü bulunduğu bildirildi.
Çeltikçi köyünün yaklaşık 2 kilometre batısındaki meşelik mevkisinde bir insan cesedi gören avcılar köy muhtarlığına bildirdi. Daha sonra İlçe Jandarma ekipleri ile birlikte meşelik mevkisine ulaşan Ahmet Sarıkaya babasının cesediyle karşılaştı.
Akşam saatlerine yakın bulunana Süleyman Sarıkaya'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi.