Yol kenarındaki tabelalar kazalara neden olduğu için kaldırılıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü, Antalya'nın Kumluca ilçesinde yol kenarındaki tabelaları kazalara neden olduğu gerekçesi ile kaldırma kararı aldı. Karayo

Karayolları Genel Müdürlüğü, Antalya'nın Kumluca ilçesinde yol kenarındaki tabelaları kazalara neden olduğu gerekçesi ile kaldırma kararı aldı. Karayolları'nın bunun için Kumluca Belediyesi'ne de bir yazı gönderdiği bildirildi.

Yol kenarında tabelaları olanlara bir ay süre verdiklerini kaydeden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "Verilen süre içinde kaldırılmayan tabelaları Karayolları ve belediyemizin işbirliğiyle emniyet tedbirlerini alarak kaldırıyoruz. Valilik yol kenarında bulunan tabelaların görüntü ve çevre kirliliği ile trafik kazalarına neden olduğu, bu nedenle kaldırılması gerektiği konusunda bize bir yazı gönderdi. Biz de belediye olarak yazı gereği tabelaları kaldırıyoruz." dedi.

Şu ana kadar tabelaların kaldırıldığı bölgelerde güzel bir görüntü ortaya çıktığını belirten Başkan Çetinkaya, yapılan çalışma sayesinde kazalarında azalacağını sözlerine ekledi.