Kimse Yok mu Derneği Elazığ'daki 100 aileye kömür dağıttı

Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yaptı. Olumsuz hava koşullarının yaşandığı günlerde, maddi durumu yetersiz o

Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yaptı. Olumsuz hava koşullarının yaşandığı günlerde, maddi durumu yetersiz olan ailelerin yakacak ihtiyaçlarını gidermek amacıyla çalan dernek gönüllüleri, 27 ton kömürü 100 eve ulaştırdı.

Yapılan yardımları değerlendiren Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şube Başkanı Enes Dadaşoğlu, dernek olarak muhtaç ve mağdur ailelerin her zaman yanında olacaklarını kaydetti.

Yardımların, çok farklı alanlarda yapıldığını ifade eden Dadaşoğlu, ''Nerede bir mağdur varsa biz onun yanındayız. Bazen bu yardımlar, giyecek, yiyecek, yakacak ve nakdi yardımlar şeklinde olabiliyor. Bu gün burada yardıma muhtaç ailelere kömür dağıtımı yapıyoruz. 100 eve toplam 27 ton kömür dağıtacağız.'' dedi.

Yardımların bunlarla sınırlı kalmayacağını da sözlerine ekleyen Enes Dadaşoğlu, önümüzdeki günler içerisinde giyecek ve yiyecek dağıtımının yapılacağını aktardı.