Kayserispor iki hazırlık maçı oynayacak

Kayserispor'da ligin ikinci yarı hazırlıkları 3 Ocak tarihinde başlıyor. Antalya'da toplanacak olan sarı - kırmızılı ekip hazırlık döneminde iki maç o

Kayserispor'da ligin ikinci yarı hazırlıkları 3 Ocak tarihinde başlıyor. Antalya'da toplanacak olan sarı - kırmızılı ekip hazırlık döneminde iki maç oynayacak. Kayserispor, hazırlık maçlarında Hollanda'nın Vitesse ve Belçika'nın KRC Genk takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

Kayserispor Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında yakaladığı başarıyı devam ettirmek ve zirve yarışından kopmayarak UEFA Avrrupa Ligi'ne katılmayı hedefliyor. Lige verilen arada futbolcularına iki hafta izin veren Teknik direktör Şota Arveladze, ikinci yarı hazırlıklarını 3 Ocak Pazartesi günü başlatıyor.

Pazartesi günü Antalya Belek Susesi Resort Spo Otel'de toplanacak olan takım oyuncuları ilk idmanı 4 Ocak Salı günü yapacak. 15 gün sürecek kamp döneminde Kayserispor iki hazırlık maçı oynayacak.

Sarı - kırmızılı ekip, Antalya'da 12 Ocak tarihinde Vitesse, 16 Ocak tarihinde ise KRG Genk takımıyla karşı karşıya gelecek. Şota Arveladze'nin, her iki maçta yeni transfer Emir Kujoviç'e forma şansı vermesi bekleniyor.

Öte yandan bu hazırlık maçlarında sakatlanması nedeniyle uzun zamandır takım kadrosunda yer alamayan ve iyileşen Zalayeta'nın da forma giymesi bekleniyor.