Of'ta Bayram Kutlamaları

Ramazan Bayramı münasebetiyle Of Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Tuncay Sonel ve protokol üyeleri, İlçe Polis Merkezi'ni, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı,Of Askerlik Şubesi'ni ve Of Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ettiler

Of'ta Bayram Kutlamaları
Ramazan Bayramı münasebetiyle Of Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Tuncay Sonel ve protokol üyeleri, İlçe Polis Merkezi'ni, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı,Of Askerlik Şubesi'ni ve Of Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ettiler.
Bu ziyaretler esnasında İlçe Jandarma Komutanlığı önünde nöbet tutan askerin bayramını kutlayan Kaymakam Sonel, askerin daha önce görev yaptığı yerlerden Ankara'nın Güdül ilçesinden olduğunu öğrenince kendisiyle bol bol sohbet etti ve eski günlerini yad etti. Protokol üyeleri daha sonraki durakları olan hastane ziyaretinde gözlerini dünyaya yeni açan minik Bayram bebek süpriziyle karşılaştılar. Anne ve babayı kutlayan Kaymakam Sonel ve Belediye Başkanı Oktay Saral minik Bayramı uzun süre sevdiler. Ayrıca Kaymakam Sonel, Bayram bebeğe hediyesini takarak ailenin mutluluğuna ortak oldu.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aile, minik yavrularının Bayram günü dünyaya gelmesi münasebetiyle ismini Bayram olarak koyduklarını belirterek, herkesin bayramını kutladılar.
Kurum ziyaretlerinin ardından kutsal vatan uğrana canlarını veren şehit aileleri ve gaziler ziyaret edildi.