Sağlam: 'Oyuncularımıza Ciddi Teklif Yok' Bursa

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeşil-beyazlı takımın gözde oyuncuları Sercan Yıldırım, Ozan İpek ve Volkan Şen ile alakalı şu ana kadar kendilerine hiçbir kulüpten ciddi bir teklifin gelmediğini söyledi.

  Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam , yeşil-beyazlı takımın gözde oyuncuları Sercan Yıldırım , Ozan İpek ve Volkan Şen ile alakalı şu ana kadar kendilerine hiçbir kulüpten ciddi bir teklifin gelmediğini söyledi .
Sağlam , Özlüce Tesisleri ' nde düzenlediği basın toplantısında , bir gazetecinin , bir internet sitesinde yer alan , Ozan İpek ' in Beşiktaş ' a gitmek istediğine dair haberi hatırlatması üzerine , genç oyuncuyla kendisinin görüştüğünü bildirdi .
Önemli seviyelere gelmiş oyuncuların , açıklamalarında hem kendilerini hem de bulundukları camiaları rahatsız etmeyecek ifadeler kullanmaları gerektiğini anlatan Sağlam , ' Bunlar artık yetişkin insanlar ve yıldız oyuncular . Bu konuda kendilerini geliştirmeleri gerekiyor . Maalesef bizim Türk futbolundaki özellikle yıldız oyuncularımızın , yıldız adaylarımızın önemli sıkıntısı bu ' dedi .

-TRANSFER SÖYLENTİLERİ

Deneyimli teknik adam , ' Sercan Yıldırım için Beşiktaş ile Zapatocny ve Holosko ' nun takasları konuşuluyor . Böyle bir teklif söz konusu mu ' yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı :
' Ne Sercan , ne Ozan , ne de Volkan ile alakalı bize şu ana kadar herhangi bir kulüpten ciddi bir teklif gelmedi . Sadece başkanımız bu konuda Galatasaray ile konuştu . Beşiktaş ' ın yüzeysel bir teklifi oldu . Ama ciddi anlamda hiçbir oyuncumuzla alakalı herhangi bir teklif gelmedi . Biz zaten bu transferlerin olabilirliği ile alakalı şartlarımızı belirttik . Dolayısıyla belki de bizim ortaya koyduğumuz şartlar ve düşünce bir çok takımın da bu olaya yanaşamamasını sağlıyor . '
Ertuğrul Sağlam , ' Holosko ve Zapotocny ile ilgili sizin bir teklifiniz , isteğiniz oldu mu ' sorusuna , iki oyuncunun da eski öğrencisi ve çok kaliteli olduğunu , ikisini de sevdiğini ve takımında görmek istediğini söyledi .

07 . 07 . 2010 14 : 42 : 04