Şehit Polis Son Kez Baba Ocağına Getirilince Gözyaşları Sel Oldu

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Payas beldesindeki teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Gaziantepli Fatih Yıldız'ın naşı son kez baba ocağına getirilince gözyaşları sel oldu.

Şehit Polis Memuru Fatih Yıldız'ın naşı Adana'da yapılan törenin ardından memleketi Gaziantep'te baba ocağının bulunduğu Zeytinli Mahallesi'ne getirildi. Polis eskortları eşliğinde getirilen cenaze sokağa girince gözyaşları sel oldu. Anne Sultan ve baba Reşit gözyaşlarına boğulurken yakınları tarafından teselli edildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında getirilen şehidin naşı baba ve yakınlarına gösterildi. Bu sırada mahalleye gelen Gaziantep Emniyet Müdürü Halil Yılmaz'da Yıldız ailesi fertlerine başsağlığı
dileğinde bulundu. Daha sonra okunan mevlidin ardından şehidin naşı Türk Bayraklarıyla süslenen mahalleden Şehitkamil Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Bu sırada ayakta durmakta güçlük Şehit Polis Memuru Fatih Yıldız'ın eşine yakınları destek olmaya çalıştı. Fenalık geçiren şehit eşi Yılmaz ambulansa alınarak müdahale edildi.
Öte yandan şehidin naşı ikindi namazına müteakip Ulucami'de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.