Mhp İl Başkanı Korkmaz, Ak Parti'ye Yüklendi

MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz, 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşecek olan Anayasa referandumunda halkın 'hayır' oyu vermesini istedi.

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, AK Parti'nin yargıyı ele geçirmek için araç olarak kullandığı ve ihanetlerinin, yolsuzluklarının hesabını vermekten kurtulmak için son ümit olarak gördüğü Anayasa Değişikliği paketinin 12 Eylül 2010 tarihinde millet iradesi tarafından oylanacağını iddia etti. Korkmaz, "AK Parti'nin 'evet' oyunu çıkartmak için her yola başvurduğu ve her türlü imkanı seferber ettiği günümüzde, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerde 'hayır' oylarının Türk Milleti'ne hayırlar getireceği inancı ile halkımızı bilgilendirme ve şuurlandırma çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Halkımızın gösterdiği ilgiden ve son yayınlanan referandum anketlerinden AK Parti'nin büyük bir 'Hayır' tokadını yiyeceği anlaşılmaktadır. Türk milleti referandumda 'Evet' oyunun sadece AK Parti'ye değil, sözde Kürdistan'ı ilan etmek için fırsat kollayan AK Parti dostu Barzani ve Talabani'ye yarayacağını, bölgede hedefi olan ABD'ye ve bu küresel güçlere taşeronluk yapan PKK'ya yarayacağının farkındadır" dedi.
"O bize uzatılan el, kirli bir zihniyetin temsilcisi olduğu için elimizi kirletmek istemedik" diyen Korkmaz, "Her fırsatta ülkücülere ve liderimiz Devlet Bahçeli'ye ukalaca ve haddini bilmeden hakaret eden, saldıran ama PKK'lı Osman Baydemir'in kendilerine yönelik dümdüz giden küfürleri karşısında süt dökmüş kedi gibi duran, çıtı çıkmayan bu AK Parti'li zat'ın uzattığı samimiyetsiz, ikiyüzlü ve riya kokan ellerini tutmak bizim için zül olurdu" diye konuştu.