Başkan Güzelbey'den, 'Aşk Geçidi Festivali'nde Ölenler İçin Başsağlığı Mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Duisburg Belediye Başkanı Adolf Sauerland'a, Duisburg'ta düzenlenen "Aşk Geçidi Festivali'nde meydana gelen izdihamda ölenler için başsağlığı mesajı yolladı.
Gaziantep'in Almanya'daki Kardeş Şehri Duisburg'ta 1989 yılından bu yana düzenlenen festivalin bu yıl ki kutlamalarında meydana gelen izdihamda ölenler için başsağlığı dileyen Başkan Güzelbey, "Duisburg kentinde meydana gelen elim kazada 19 Alman ve yabancı uyruklu insan hayatını kaybetti. Kazayı öğrendiğimiz anda Duisburg Belediye Başkanı Adolf Sauerland'ı arayarak üzüntümüzü bildirdik. Her anlamda paylaşım içerisinde olduğumuz, kardeş şehrimiz Duisburg'ta yaşanan bu kazadan büyük üzüntü duyduk.
Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi dine dile ya da ırka mensup olursa olsun insanın yaşadığı her acıyı kendi acımız sayıyoruz" dedi.
Başkan Güzelbey, "Gaziantep halkı ve şahsım adına Duisburg kentinin acısını paylaştığımızın bilinmesini istiyoruz. Tüm Alman halkının başı sağ olsun" diye konuştu.