Aydınlı İşadamına Tbmm Üstün Hizmet Ödülü

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı, 2010 yılı TBMM Üstün Hizmet ödüllerine layık görülen kişi ve kurumları ödüllerini aldı

Aydınlı İşadamına Tbmm Üstün Hizmet Ödülü
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı, 2010 yılı TBMM Üstün Hizmet ödüllerine layık görülen kişi ve kurumları ödüllerini aldı. Muğla'da da faaliyetlerini sürdüren Helvacıoğlu A.Ş.'nin kurucusu ve Onursal Başkanı Mehmet Emin Ünal, TBMM Üstün Hizmet ödülünü Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in elinden aldı.
Helvacıoğlu A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal ile Ünallar Otomotiv A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal'ın babası ve Şirketlerin Kurucusu Mehmet Emin Ünal'a, sosyal sorumluluk bilinci içerisinde ülkeye kazandırmış olduğu eğitim kurumları ve de birçok kişiye iş imkânı sunması nedeniyle TBMM Üstün Hizmet ödülü ile onurlandırıldı.
Mehmet Emin Ünal, 1951 yılında Aydın'ın Çine ilçesinde akaryakıt bayiliği alarak ticaret hayatına atıldı. Son altı yıldır İzmir Ticaret Odası tarafından 2004, 2005 yıllarında Bronz; 2006 yılında Gümüş; 2007 yılında Altın ve 2008, 2009 yıllarında aldığı Gümüş Vergi ödülleriyle de devlete karşı görevini yerine getiren Mehmet Emin Ünal, Aydın Çine ilçesinde, 1986 yılında Mehmet Emin Ünal Kız Meslek Lisesini yaptırdı. Daha sonra 2007 yılında da Mehmet Emin Ünal Anadolu Kız Meslek Lisesi, Anadolu Kız Teknik Lisesi ve Anaokulu eğitim ve öğretime kazandırarak; sosyal sorumluluğunu yerine getirmenin haklı gururunu yaşadı. 15 Temmuz'da TBMM Salonunda düzenlenen Ödül Törenine Mehmet Emin Ünal, oğulları Mustafa ve Melih Ünal, kızı Gönül Özçoban ile birlikte katıldı.
TBMM Üstün Hizmet Ödülü Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından Mehmet Emin Ünal'a takdim ederken, Mehmet Ali Şahin, TBMM ilkeleri çerçevesinde ülkemizin ve milletimizin faydasına katkılarından dolayı teşekkür ederek; başarılı çalışmalarının devamı yönünde temennide bulundu.