Tur Otobüsü Otomobille Çarpıştı: 1 Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde turistleri taşıyan tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

  Edinilen bilgiye göre kaza , Bodrum-Milas Karayolu üzerinde Güvercinlik köyü yakınlarındaki Gökçeler mevkisinde sabah saat 07 . 00 sıralarında meydana geldi . Muzaffer Aydın ' ın ( 24 ) kullandığı 48 KU 994 plakalı otomobil , yolun virajlı kısmında aynı yöne seyir halinde olan Orhan Kocakaya ' nın ( 42 ) kullandığı 35 AT 6606 plakalı Kazak ve Rus turistlerin bulunduğu tur otobüsüne sol arka kısmından çarptı . Kazada yaralanan otomobil sürücüsü , Bodrum Devlet Hastanesi ' ne kaldırılarak tedavi altına alındı . Araçta
bulunan İsa Sarıtaş ( 29 ) ise kazadan yara almadan kurtuldu . Yaralı sürücünün 80 promil alkollü olduğu tespit edilirken , aracın hava yastıklarının açılmış olduğu gözlendi .
Tur otobüsündeki 3 rehber ile Kazak ve Rus turistlerden oluşan toplam 39 yolcu da kazayı yara almadan atlattı Dalyan ' a gittikleri öğrenilen turistler , panik yaşadı . Kaza sonrası otobüsten inen turistler , bir süre yol kenarında bekledikten sonra olay yerine gelen başka bir otobüse bindirilerek yollarına devam etti .